Despre mine…..despre noi

Dragostea unei mame este asemenea unei licori magice care îi dopează pe copii pe viaţă; se pare că, chiar de la naştere, ea are un efect pozitiv asupra unor eventuale vulnerabilităţi genetice.

Bună! Numele meu este Anca şi sunt fericita mamică a unui ingeraş de băieţel pe nume David, un copil mult dorit si foarte mult iubit!

Despre mine, ce aş putea să vă spun, decât că am 24 ani, sunt căsătorită de aproape 5 ani şi de 1 an de zile, mai exact din 7 februarie 2011 sunt cea mai împlinită femeie întrucât am devenit mămică, un cuvânt cu o foarte mare valoare şi un rol deloc uşor de jucat. Dar oricât de greu ar părea este cel mai minunat rol pe care îl poate juca o femeie. Nimic nu se compară cu chipul micuţului tău, cu mânuţele şi picioruşele lui gingaşe, cu privirea lui suavă…..De cele mai multe ori când îmi privesc copilul aş vrea parcă să opresc timpul în loc, să mă bucur cât mai mult de neştiinţa cu care face unele năzbâtii, de iubirea pe care mi-o arată în felul lui unic atunci când mă strânge în braţe, mă pupă dulce şi îmi spune MAMI, dar din păcate timpul se scurge în defavoarea noastră şi de aceea trebuie sa ne bucurăm la maxim de fiecare moment pe care ni-l oferă viaţa alături de familiile noastre!

Niciodată nu ne vom sătura de iubirea copiilor noştri şi niciodata nu vom crede că îi iubim îndeajuns de mult…..dar trebuie să conştientizăm că ei se hrănesc, cresc şi devin oameni maturi tocmai cu ajutorul iubirii noastre.  Numai acelea dintre noi care sunt mămici pot înţelege cu adevărat bucuria care vine odată ce ne vedem puii crescănd şi avem sentimentul că am vrea să le dăruim întreg Universul copiilor noştri doar pentru a-i vedea fericiţi şi sănătoşi!

Ar fi atâtea de menţionat la acest capitol, dar, am să mă rezum totuşi în a spune că viaţa mea de abia acum începe întrucât David este raţiunea mea de a trăi, este motivul pentru care mă încarc zi de zi cu energie.

Din dorinţa de a împărtăşi cu voi atât cele mai frumoase cât şi cele mai triste momente din viaţa noastră, m-am gândit într-un târziu să scriu pe acest blog şi ceea ce va urma sper să vă ajute să treceţi cu brio de cele mai grele încercări din viaţa de mămică.

Pupici!

Post to Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *