Eu sunt mami..David

Pentru că vreau să ne cunoaşteţi, aşa cum suntem noi ca familie şi mai ales să îl cunoaşteţi pe David, am să vă descriu, prin cuvinte de mamă, cum a apărut în viaţa noastră!

De mult parcă așteptam momentul asta..nu de când am rămas însărcinată, ci cu mult înainte….pe un drum anevoios și de-a dreptul greu pentru mine..am ajuns în final, ca să mă exprim așa, adică de fapt la faza de început..de ce zic asta? Pentru că de abia acum avea să înceapă totul..pentru mine, mami, pentru tati și pentru Îngeraș, cum îmi place mie să îmi alint copilul. Totul avea să fie calculat de Cel de Sus..și ce e drept îmi pusesem toate speranțele în El, că avea să fie totul în regulă. Ca orice mamă, dacă stau și mă gandesc, îmi doream doar sa vină ziua când copilul meu va să vină pe lume și să fie sănătos.

 

Timid parcă, cu o emoție, în glas și în gesturi, pe care nu am mai văzut-0 până acum, tati a venit după noi..și ce să iei acasă? Un ghemotoc mic care de abia se vedea din fâșul cel alb ca zăpada..ca de, era februarie și era și puțină zăpada pe afară. Și uite că am ajuns acasă, casă dulce casă..o floare roșie, o buburuză, ne așteptau parcă pe pervaz, un aer nou, proaspăt și câteva lucruri care de acum așteptau să fie folosite.Da, era pătuțul lui David, în care abia așteptam să îl așez..însă nu din prima noapte. E greu să fii mamă la început, nu doar fizic cât mai ales din punct de vedere moral, dar trece și nu rămâne timp decât să mă gândesc la tot ce e frumos, nu greu.

Prima lună

 

 

Post to Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *