Omleta noastră preferată

 

 

 

 

 

 


Nu stiu exact ce denumire să îi dau acestei omlete, nu pot sa zic decât că este omleta noastră preferată..bogata în legume şi kaizer.
Ştiu că fiecare prepară omleta în stilul propriu şi că nu e nimic complicat în a o prepara, dar eu vă prezint felul nostru de omletă pe care o mâncăm de fiecare dată cu mare plăcere.

Am pregatit-o dis de dimineaţă alături de câteva felii de pâine prăjită şi nelipsitul ceai de mentă cu lămâie..o adevărată minunăţie.

Pentru prepararea omletei nu am folosit decât:

4 ouă
100 ml lapte
2 bucheţele de broccoli
1/2 ardei kapia
5 roşii cherry
5 felii de kaizer proaspăt

Am spălat bine legumele toate, le-am tăiat cubuleţe, doar broccoli l-am rupt în bucheţele mai mici, şi le-am pus puţin la călit în o lingură ulei de măsline. Mai întai am pus ardeiul kapia, dupa 2 minute roşiile şi apoi broccoli. Dupa ce s-au înmuiat puţin am adăugat şi kaizerul tăiat de asemenea cuburi ceva mai mari şi am mai lăsat pe foc cam 2 minute.
Între timp am spart cele 4 ouă de ţară, am adăugat puţină sare şi 100 ml lapte de asemenea de ţară, trimis proaspăt de bunica:)Le-am amestecat bine cu telul şi le-am dat drumul peste legumele din tigaie..

Nu a durat mult deloc până a fost gata..vreo 3-4 minute pe o parte şi vreo 2-3 pe cealaltă parte.
Ce a rezultat ne-a încântat de-a dreptul..toate aromele s-au contopit într-un gust cu adevărat delicios.
Am scos omleta pe un platou şi am presărat-o cu puţină brânză de oi, foarte puţin sărată şi …a fost gata de servire! Copilaşului meu de 1 an i-am servit-o fără kaizer şi brânză de oi!(pentru David o mai prepar cu piept de curcan şi brnzucă de vaci)

Post to Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *