Ouăle de prepeliţă

 

 

 

 

 

 

 

Ouăle de prepeliţă sunt un produs natural care se adaptează perfect fiecărui organism uman, având un rol constructiv, începând de la nivel celular şi până la cel organic.  Efectul pe care îl crează consumul de ouă de prepeliţă este unul energizant, completând majoritatea lipsurilor din organism prin crearea unei stări generale de foarte bine care, de-a lungul timpului, a făcut ca multă lume să se lase de obiceiuri nocive, ouăle fiind pe post de stimulator.

Ouăle de prepeliţă, deşi greu de crezut, ţin locul de vitamine,aminoacizi, enzime, suplimente minerale şi alţi stimulatori diverşi.

Încă din antichitate, ouăle de prepeliţă se foloseau  la chinezi în mod curent în tratarea astmului bronsic.

În prezent, ouãle de prepelitã se folosesc în foarte multe ţări în scopuri terapeutice şi în tratarea diferitelor afecţiuni ca : diabet zaharat, hipertensiune arterială, ulcer gastric şi duodenal, impotenţă sexuală etc.

Cura cu ouă de prepeliţă

– atât ouăle cât şi carnea de prepeliţă îmbunătăţesc funcţionarea inimii;
– au un efect benefic asupra bolilor de rinichi şi ficat;
– ajuta digestia
– împrospătează şi întăreşte memoria;
– catalizează procesul de dezvoltare a copiilor
– este eficient în reglarea sistemului nervos, în stimularea potenţei sexuale şi în vindecarea afecţiunilor cardiace şi pulmonare;

Oul de prepeliţă este considerat un „medicament universal” fiind bogat în P,Ca,Fe, oligoelemente, vitamine şi sulf care intră în compoziţia tuturor cartilagiilor, părului, unghiilor şi a pielii.

Obişnuiesc destul de des, cam o dată la 2-3 zile să îi dau copilului meu câte 4 ouă de prepeliţă care echivalează cu un ou de gâină, cu singura deosebire că oul de prepeliţă conţine de 10 ori mai mult fosfor, de 8 ori mai mult Fe, de 6 ori mai multă vitamina B1, de 15 ori mai multă vitamina B2 şi nu în ultimul rând nu conţine colesterol.

Post to Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *